• ADMINISTRATORSCARIDEBLOC.RO

  Cum iti Infiintezi Asociatia de Proprietari la cel mai mic pret din Romania? Cumperi online pachetul de infiintare si in maxim 24 de ore te contactam pentru a te consilia pas cu pas in toate demersurile care trebuie facute la autoritati, dar si in interiorul asociatiei.

  In plus, iti oferim in pachet toate formularele necesare, gata completate!

  Daca ti-ai dorit sa rezolvi singur infiintarea unei asociatii de proprietari si cu costuri mai mici cu 70%, sau vrei sa iei o „scurtatura” pentru a-i rezolva mai rapid, ai ajung la locul potrivit!

  Informatiile de pe diverse pagini de internet si Facebook nu te vor ajuta!

  Poate fi tentant sa copiezi niste drafturi de pe internet, dar e o solutie buna?

  E logic sa faci demersurile primite ca sfat de la diverse persoane pe facebook?

  Cu siguranta nu!

  Chiar daca ai bunavointa de a incerca si ai gasit pe internet sfaturi despre cum sa procedezi, vei descoperi rapid ca timpul, frustarile si drumurile dublate sau triplate nu merita efortul.

  In primul rand trebuie respectati toti pasii, in ordinea corecta. Apoi, formularele aferente fiecarui pas, sunt semnate de proprietari.

  Imagineaza-ti ca ajungi cu dosarul asociatiei la judecatorie iar la 30 de zile de la depunere, cand primesti citatia de prezentare in sala de judecata, ai bonus si o erata cu toate documentele gresite sau lipsa din dosar. Ce faci, le mai resemnezi inca o data cu fiecare locatar? De cate ori poti face asta inainte de a-ti pierde complet credibilitatea?

  Garantam ca formularele si documentele pe care ti le oferim, vor fi acceptate 100% din prima de instantele judecatoresti!

  Practic, tot ce ai de facut este sa ne furnizezi datele necesare si noi vom complete formularele pentru tine! Sigur, unele tabele pot fi completate cu pixul si chiar este mai simplu asa. Email si Print, este tot ce ai de facut tu pe partea de formularistica.

  Ai nevoie de un proces coerent!

  Pas cu pas, formular cu formular, vei primi consilierea necesara. Pentru fiecare actiune vei avea si formularul aferent. Acolo unde intampini probleme, te ajutam telefonic, desi din experienta iti spunem ca nu vei intampina probleme daca respecti procesul si folosesti formularele potrivite.

  “Infiintare asociatie proprietari DYI”

  Cel mai bun proces si formulare validate pentru infiintari de asociatii de proprietari fara batai de cap.

  Pachetul Contine

  Pasii detaliati care trebuie intreprinsi pentru infiintarea asociatiei de proprietari

  12 etape detaliate astfel incat sa intelegi scopul fiecareia si ce ai de facut concret, pus formularele de semnat.

  Formulare profesionale

  Tot ce ai nevoie pentru interactiunea cu locatarii si institutiile statului

  Consiliere

  Rezolvam rapid, telefonic, eventualele 0.1% spete care pot aparea in procesul de infiintare. In 99.99% din cazuri, nu veti avea nevoie de suport, daca respectati intocmai instructiunile primite.

  Comanda Acum Pachetul „Infiintare Asociatie de Proprietari DYI”

  Intreg pachetul „Infiintare Asociatie de Proprietari DYI” e disponibil pentru o singura plata, sigura si garantata, de numai 515 Ron. Asta inseamna de cel putin 3 ori mai putin decat daca apelezi la o firma specializata, controland in acelasi timp direct fiecare etapa din procesul de infiintare.

  515 Ron · Acces Imediat · Rezultate Garantate

  Cum functioneaza?

  Din momentul efectuarii platii si confirmarii acesteia de catre banca noastra (maxim 24 de ore), te contactam pentru a-ti trimite:

  prezentarea procesului pe care trebuie sa-l parcurgi,

  formularele aferente primei etape

  centralizarea datelor care vor trebui completate in formularele de infiintare.

  Atentie! Achizitionati proprietate intelectuala, care este protejata de legile in vigoare! Banii platiti nu se returneaza dupa primirea materialelor din pachet! Este strict interzisa comunicarea sau partajarea sub orice forma a informatiilor din pachet fara acordul nostru scris!

  Fiecare document primit de la noi are un cod unic de securitate si riscati sa fiti sanctionat conform legii daca faceti public continutul acestuia! Ne luam drepturile in serios si vom face tot posibilul pentru a pedepsi nerespectarea regulilor de copyright.

  Incepe Acum Infiintarea Asociatiei de Proprietari!

  515 Ron · Acces Imediat · Rezultate Garantate

  Copyright© Administratorscaridebloc.ro - Toate drepturile rezervate Razvan Constantin

  Continue reading